Male professional with tablet

Velkommen til Microsoft Norge Partner Hub

Microsoft Cloud Partner Program

Gjennom Cloud Partner Programet er vi forpliktet til å gi deg investeringer og global rekkevidde for å differensiere tilbudet ditt, skalere kundeforbindelsene dine og posisjonere for langsiktig lønnsomhet.

Team sat around a table

Ressurser: din reise til Zero Trust

Utnytt nøkkelberedskapsmateriellet som vil hjelpe deg med å navigere i transformasjonsreisen til Zero Trust og sikre kanalen ved å gå over til granulære delegerte administratorrettigheter (GDAP).

Three people talking together

Kundereisen-In-a-Box Playbooks

Playbooks vil støtte deg i å lede kunder gjennom en ende-til-ende-reise: fra etterspørselsgenerering til 1:1-workshops og programmer, som slutter i Customer Adds og Cloud Services-salg og adopsjon.

Teams working in office

Windows Server/SQL Server to Azure Campaign

Overføring til Windows Server og SQL Server på Azure gir kundene den mest kostnadseffektive måten å flytte til skyen på. Utnytt det tilgjengelige digitale markedsføringsinnholdet for å starte kampanjen.

En mannlig ansatt som jobber hjemmefra

Microsoft Licensing Academy

Sjekk ut på Microsofts Licensing Academy for å få verdifull innsikt i Microsofts produktlisensiering. Bli med på våre live webinarer levert av en eksperttrener, eller utforsk våre selvlærende ressurser.

En mannlig ansatt som jobber hjemmefra

Solution Workspace

Fortsett fremgangen og få mest mulig ut av tilpassede sjekklister, kuraterte ressurser og ekspertise for å akselerere løsningsreisen din.

En mannlig ansatt som jobber hjemmefra

Norsk partner nyhetsbrev

Registrer deg for det månedlige nyhetsbrevet vårt for å få de viktigste partnernyhetene for ditt område levert rett i innboksen.

En kvinnelig ansatt som jobber hjemmefra

Cloud Champion

Denne digitale platformen er rettet mot Microsoft-forhandlere, og gir tilpasset veiledning, opplæring, insentiver og ressurser på nøkkelområder for å utvikle skyvirksomheten deres.

En kvinnelig ansatt som jobber hjemmefra

Partner Training Calendar

Ta en titt på kommende opplæringsmuligheter for Norge, og velg aktiviteter for å øke Microsoft-ferdighetene dine.

En kvinnelig ansatt som jobber hjemmefra

Go-To-Market (GTM) Services

Få tilgang til innhold og programmer som bidrar til å akselerere leveringstiden til markedet, generere potensielle salg og utvide virksomheten.

En mannlig ansatt som jobber hjemmefra

Microsoft Pulse

Oppdag de beste globale og lokale historiene, som går på tvers av kanaler og målgrupper.

En kvinnelig ansatt som jobber hjemmefra

Partner Incentives

Oppdag hvordan du kan øke veksthastigheten i bedriften din med våre investeringer og insentivprogrammer for Microsoft-partnere.